Нарачајте производи со минимум 8 поени и регистрирајте се во Limes за да добиете производи по повластена цена со 33% попуст

Пакет 1
Пакет 2
Пакет 3
Пакет 4
Пакет 5
Пакет 6
Пакет 7
Пакет 8
Пакет 9
Пакет 10
Пакет 11
Limes 8 boda za registracija
Пакет 12
Пакет 13
Пакет 14
Пакет 15
Пакет 16
Пакет 17
Пакет 18

Нашата палета на производи постојано го зголемува својот број, и до сега имаме повеќе од 100 производи распоредени во неколку групи:

1. Колекција Роса со производи за лична хигиена и козметика вклучувајќи тука производи за нега на лице, тело, коса, уста и заби, БЕБИ колекција, мирисна колекција, колекција за мажи, мелеми
2. Колекција Селекта со  производи за хигиена на домот, за перење на облеката и дезинфициенси
3. Чаеви
4. Перници

Постави прашање, предложи како да станеме подобри ?!?! 

Нашите корисници се наш приоритет и вашето мислење ни е посебно важно. Доколку имате некаква забелешка, критика, или пак пофалба, ве молиме пополнете ја формава и ние ќе ви одговориме во најкус рок. 

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес МК