Дисконтот на Лимес, во Македонија, се наоѓа во населба Ново Лисиче, во Скопје, на ул. 1612 бр. 3 локал 3.

Работно време на дисконтот 

Понеделник – Петок  8:00 – 15:15 часот

Пауза 10:00 – 10:30

Сабота  9:15 – 13:00 часот