9809 Лимес перница - 3080 денари

СОСТАВ:

Лимес перницата е со навлака од дамаск и со полнење од ПЕС силиконски топчиња кои овозможуваат перницата да го задржи својот квалитет и форма долго време без да спласне. Силиконските топчиња се добиваат со посебен метод од силиконски влакна, и обезбедуваат посебна мекост и дополнителна удобност. 

ДИМЕНЗИИ:

50цм – 70цм Лимес перница

ДЕЈСТВО:

Здравиот човек преспива една третина од својот живот. Многу честа причина за немирен сон, утринска главоболка, мрзливост, па и некои заболувања на рбетниот столб, очите, дишните и другите органи е лошата и нездрава перница.

Лимес перницата се прилагодува на контурите на телото точно според линиите на вратот и рамената, обезбедувајќи оптимална поддршка. Антиалергиската перница има одлични хигиенските својства:

– не дозволува развој на бактерии и микроорганизми

– го ублажува стресот и напнатоста.

ОДРЖУВАЊЕ:

Се пере на 40 степени рачно или машински (со концентрат за облека или со универзален концентрат), без центрифуга. Се суши во легната положба, на решетка, без да се обесува на жица.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.