Лимес е компанија која се занимава со производство на високо квалитетни еколошки производи со најсовремена еколошка база и екстракти од мирисни треви и билки, спаковани во еколошка амбалажа.

За тоа ни сведочи и Интернационална Европска награда за квалитет во Париз, 2015 година.

Имаме повеќе од 90 производи распоредени во неколку групи:

РОСА колекција за нега и хигиена на лице
РОСА колекција за нега и хигиена на тело
РОСА мирисна колекција
РОСА БЕБИ колекција за деца и бебиња
limesmkbibi ekoloski proizvodi za kosa
РОСА колекција за нега, хигиена и обликување на коса
РОСА колекција за нега и хигиена на заби и усна шуплина
МЕЛЕМИ
РОСА колекција за мажи
СЕЛЕКТА колекција за хигиена и дезинфекција на домот
СЕЛЕКТА концентрати за перење облека
ДЕЗИНФИЦИЕНСИ
ПЕРНИЦИ
ЧАЕВИ

Постави прашање, предложи како да станеме подобри ?!?! 

Нашите корисници се наш приоритет и вашето мислење ни е посебно важно. Доколку имате некаква забелешка, критика, или пак пофалба, ве молиме пополнете ја формава и ние ќе ви одговориме во најкус рок. 

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес МК