dobredojde sonce moe dizajn

Добредојде сонце мое

Со овие зборови најчесто мајките си ги поздравуваат своите новородени дечиња. Секогаш велиме сонце мое, или ангелу мој, или животе мој. Сите зборови го значат токму тоа. Секое новороденче за својата мајка е најсветлотото и најтоплотото нешто на крајот од тунелот. Тоа е ангел небески, пратен од Господ да ни даде надеж и среќа. Тоа е нашето СЕ, нашиот живот. Без него ниту едно семејство не е комплетно. Двајца се пар, но за вистинско семејство минимумот е три.

Dobredojde3

И нема посреќни луѓе на земјата од оние кои штотуку дознале дека станале родители. Но во исто време тие се и најнесебичните луѓе. Тоа е момент кој секогаш сакаме со сите да го споделиме. Сакаме да се пофалиме, да ја споделиме среќата со сите, сакаме дел од нашата среќа да пренесеме некому.

Dobredojde2

Како најдобро ќе ја споделите среќата со најблиските?

Се разбира со порака која ќе им ја пратите на сите што нешто Ви значат во животот. Но и тука може да внесете нешто свое и уникатно. Наместо на секој посебно да му одговарате како изгледа бебето, колку е долго, колку е тешко, кога точно се роди…. ?, Вие бидете уникатни и внесете малку неодоливост. Нека сите што ќе ја видат пораката кажат: Леле колку е слатко, колку е прекрасно, колку е неодоливо! Нека сите го видат со Вашите очи новото чудо во Вашиот живот.

Dobredojde4

Една слика илјада збора велат

Ви препорачуваме да подготвите едно метро, еден часовник и еден тег. А може да ставите и календар од тековниот месец. Купете и дрвени коцки со букви, со кои ќе го испишете името на бебето. А потоа само чекајте да се роди главниот актер. Сликајте го и вметнете ја сликата на претходно сликаните метро, тег, часовник и календар. Потоа до метрото напишете колку долго се роди, до тегот колку килограми се роди, а на часовникот наметете ги стрелките во времето кога се роди. На календарот заокружете го датумот. Доколу ова е премногу комлицирано за Вас, моеже да му ја дадете сликата на професионалец кој ќе го направи дизајнот за Вас.

Не заборавајте најдоле со коцките да го испишете името. И така со една единствена слика Вие сте одговориле на сите прашања околу раѓањето на бебето.

Посакајте му добредојде на малото ангелче со дизајн кој вечно ќе го паметат сите, а Вас ќе ве остава без збор секогаш кога ќе ја погледнете.