9806 Травел перница - 680 денари

Специјално дизајнирана перница, со анатомски облик и со револуционерно силиконско полнење.

Специјалното полнење спречува развој на грињи и микроорганизми. Дава целосна удобност при патување.

Се приспособува на Вашата глава и врат, давајќи флексибилна подршка, што придонесува за подобра циркулација на крвта и опуштање на вратните мускули.

Се пере на 40 степени рачно или машински.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.