Колекција – производи за дезинфекција

Дезинфицирајте за да се заштитите од штетното дејство на бактериите и вирусите. Но дезинфицирајте со природни дезинфициенси направени на база на еколошки производи кои имаат вистинска лековита моќ. Исфрлете ја хемијата од домот и наместо неа внесете ја природата со сите нејизни благодети преточени во лимесовата колекција дезинфициенси

9703 ПДП концентрат 500мл

Содржи екстракт на босилек и глицерин. Покажува силно антисептичко дејство веднаш по нанесувањето. Делува на бактерии, вируси и габички. Анализите покажаа дека не постои можност за резистенција на микроорганизмите на дејството на ова средство, па заради тоа може да се употребува во редовна дезинфекција и во случаи на инцидентна состојба. Прочитај повеќе…

9702 Бактеристоп 500мл

Содржи екстракт на невен и глицерин. Специјално формулирана АЛКОТИНКТУРА со додаток на бактерицид кој моментално уништува: вируси, бактерии и габички. Во исто време екстрактот на невен и останатите масни материи ја негуваат кожата на рацете. Погоден е за употреба во училишта, градинки, јавни тоалети и сите фреквентни простори. Прочитај повеќе…

Дезинфект – бактеригел (9701) 300мл, (9700) 60мл

Технолошка иновација со двојно дејство. Моментално ги уништува под ниво на опасност бактериите, вирусите и габичките на кожата. Заменува вода и сапун, ја дезинфицира и ја негува кожата, и ја враќа потребната влажност.  Посебно е погоден за деца кои често ги ставаат рацете во уста. Прочитај повеќе…