Дезинфект - бактеригел (9701) 300мл - 503 денари, (9700) 60мл - 272 денари

ДЕЈСТВО:

Технолошка иновација со двојно дејство. Моментално ги уништува под ниво на опасност бактериите, вирусите и габичките на кожата. Заменува вода и сапун, ја дезинфицира и ја негува кожата, и ја враќа потребната влажност. Бактеригелот се употребува кога е оневозможено миењето на рацете со вода и сапун.

Погоден е за употреба при патување и градски превоз. Посебно е погоден за деца кои често ги ставаат рацете во уста. Благодарение на составот со овој производ може да се третират рацете на мали деца посебно кога си играат или се во допир со различни предмети од своето опкружување.

Важно е да се почека кожата да се исуши, а потоа Вашето дете е безбедно и заштитено.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

На сува или влажна кожа се нанесува гелот, се чека да се исуши (без бришење), потоа кожата е дезинфицирана и негувана.

ЗАБЕЛЕЖУВАЊА ОД МРЕЖАТА НА ПОТРОШУВАЧИ:

  • На уморни и отечени нозе од стоење или седење при патување, нанесете гел и отокот благо ќе се повлече.

    НАПОМЕНА:

    Технологот на Компанија Лимес: Антибактерискиот сапун ги мие т.е отстранува нечистотите со помош на вода која е активатор на процесот, а Дезифициенсите нанесени во соодветен раствор дезинфицираат!

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.