Лимес е меѓународна компанија која постои повеќе од 20 години и функционира исклучиво преку мрежен маркетинг. Со цел ширење на дистрибутивната мрежа со задоволни клиенти и соработници,  Лимес постојано ги наградува, дава месечни акции и нуди одлична можност за заработка.

Регистрирајте се како лојален корисник и дистрибутер. За регистрација е доволна нарачка од минимум 8 поени = 1096 денари по дистрибутивни цени (или околу 1640 денари продажна цена) + 200 денари достава. За нарачки над 1.500 денари по дистрибутивни цени (или околу 2.250 денари во продажна цена) или 10.95 поени, добивате бесплатна достава. Овој услов важи само при зачленувањето, а понатака може да нарачувате и само 1 производ, и без разлика на количината на производи што ќе ја порачате, добивате 33% попуст на вкупната цена.

Со зачленување со 40ББ или повеќе бодови добивате дополнителни 10% попуст на вкупната сума.
Со зачленување со 80ББ или повеќе бодови добивате дополнителни 15% попуст на вкупната сума.

Каталогот може да го разгледате тука ⇐

Ценовникот може да го погледнете тука ⇐

Правилникот за регистрирани членови може да го прочитате тука ⇐

Производите што ќе ги порачате при регистрација, ги плаќате при доставата.

Д/М/Г
улица и број
+389xxxxxxxx
со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес МК
доколку го знаете името на спонзорот или неговиот соработнички број, внесете ги во полето погоре. Доколку не го пополните ова поле автоматски ќе добиете спонзор/ментор од мрежата на Билјана Анчевска
пишувате шифра на производ, назив на производ и количина. Пр. 9001 паста за домаќинство Х 2 или количина 2
доколку имате дополнителни прашања, или појаснувања, напишете ги во ова поле