9307 Антистатичко средство за стакло, 25мл - 227 денари

СОСТАВ:

Еколошко биоразградиво средство кое содржи квалитетни површински активни компоненти како и екстракт на босилек кој е познат како дезинфекционо средство.

ДЕЈСТВО:

Се употребува за чистење на стаклени и сите останати површини кои бараат сјај и чистина. Се препорачува за чистење на очила, компјутери, мобилни телефони…

На површината која се чисти остава богат заштитен филм, кој има антистатичко дејство со што се намалува ефектот на валкање.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Површината која се чисти се прска неколку пати на растојание од околу 20 сантиметри, држејќи го шишето вертикално. Потоа се брише со сува крпа. Шишето со прскалката е многу практично бидејќи може да го носите постојано со Вас, а кога ќе се испразни може да го дополните со детергент за стакло.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.