9004 Санитарен гел, 500мл - 363 денари

СОСТАВ:

Санитарен гел е средство за чистење и одржување на хигиена во Вашиот тоалет. Содржи биоразградиви и активни материи, средства за дезинфекција и освежување, екстракт на босилек и мирис на бор. Не содржи киселини, алкалии и фосфати.

ДЕЈСТВО:

Наменет е пред се за домаќинства, за редовно одржување на купатила и сите санитарии во него.
Делува антибактерицидно на грам позитивни и грам негативни бактерии, дезодорира и остава пријатна и долготрајна свежина.

Се употребува без маски и заштитни ракавици бидејќи не ја иритира кожата и дишните органи. Со редовно користење се спречува наталожување на каменец од тврдата вода, остатоци од сапуница и нечистотија. Создава висок сјај без гребнатини.

Санитар гел - планинска оаза во домот

#Санитар гел - средство за дезинфекција и освежување, со екстракт на #БОСИЛЕК и мирис на БОР. Набавете го овој #концентрат од 500 мл, за само 268 денари, со едноставна нарачка на тел. 071 /289 - 007 или со порака. #ЛимесМкБиби ќе ви објасни подетално за неговите многубројни примени низ домот.🌸🍀🌸Содржи 🌳 биоразградиви и активни материи. НЕ СОДРЖИ киселини, алкалии и фосфати ♻. Не ја иритира кожата и дишните органи. Спречува наталожување на #каменец од тврдата вода, остатоци од сапуница и нечистотија. Создава висок сјај без гребнатини ✨. Со овој производ освен тоалети може да се дезинфицираат и други површини како паркети, кваките на вратите, столици, а растворен со вода добиваме освежувач за просторија со мирис на бор 📌 Со перење на завесите и чорапите со санитар гелот тие осветлуваат за 2-3 нијанси, побели се и почисти 📌 Го неутрализира дејствотона габите и бактериите кои предизвикуваат непријатен мирис на нозете 📌 Служи како хигиенско средство за чистење на WC школката, дезинфицира, штити од воден каменец и го освежува воздухот и може да го полните стариот потрошен канистер со него 📌 Успешно отстранува болви и крлежи од домашни миленичиња 🌸🍀🌸#LimesMk #domakinski #ekoloski #еколошки #majki #bosilek #zenski #женски #univerzalen #koncentrat #Limes #здравје #ЛимесМк #цвеќе #хигиена, #дезинфекција #LimesMkBibi #sanitargel #sanitarii #санитаргел

Posted by Limes МК - Еколошки производи #Биби on Sunday, January 13, 2019

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Се нанесува со сунгер на претходно навлажнети површини и се остава да делува 15-20 минути, а потоа се плакни со вода. Остава висок сјај, а при тоа не ја оштетува површината која се чисти. На третираната површина остава заштитен филм на кој не се задржуваат капки вода, маснотија и нечистотија. Со овој производ освен купатијата може да ги дезинфицираме и другите површини во куќата: паркет, кваки, столови и др, а со раствор од вода добиваме исклучително добар освежувач на простории со мирис на бор.

ЗАБЕЛЕЖУВАЊА ОД МРЕЖАТА НА ПОТРОШУВАЧИ:

  • Помага при отстранување на курје око
  • Благ раствор се користи за одржување на паркет.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.