РОСА мирисна колекција

Парфемска сензација со нежна мирисна нота која трае во текот на целиот ден додека истовремено ја храни и негува кожата и и ја враќа свежината. Мирисна колекција составена од неколку производи на база на билки, наменета за мажи и жени, а секако тука се и децата. Користете природни производи за да мирисате сензуално, а во исто време да не влијаете штетно на вашето здравје.

9212 Дезодоранс Алое Вера 100мл

Со благ мирис на Алое, наменет за лица кои употребуваат свој парфем. Дезодорансот има благ мирис на Алое Вера кој брзо испарува така што не влијае на мирисот на дезодорансот кој се употребува, а при тоа го неутрализира непријатниот мирис. Прочитај повеќе…

9213 Дезодоранс Алое Вера и Тесар 100мл

Со благ мирис на Тесар, а воедно го неутрализира непријатниот мирис. Дава мирисна свежина во текот на целиот ден. Прочитај повеќе…

9202 Мирисна крема 30мл

Мирисна крема од растително потекло, која содржи благ мирис на Тесар. Не содржи алкохол, па со самото тоа ја негува кожата и трае подолго од стандардните парфеми, бидејќи помалку испарува. Заменува 100мл парфем. Прочитај повеќе…

9119 Парфемска крема 30мл

Освежителна мирисна нота за нега на Вашето тело. На кожата и дава мирисна свежина и пријатност во текот на целиот ден благодарение на единствената формулација. Ги штити и негува површините на кои се нанесува. Прочитај повеќе…

9222    Ролон женски 30мл

Дава сигурна заштита од потење и непријатен мирис во текот на 48 часа. Активните принципи од екстрактот на коприва ја дезинфицираат кожата пред потење, додека триклосанот го спречува создавањето на непријатна миризба, а на кожата и дава двоен ефект, свежина и пријатен мирис. Прочитај повеќе…

9223 Ролон детски 30мл

Дава сигурна заштита од потење и непријатен мирис во текот на 48 часа. Активните принципи од екстрактот на коприва ја дезинфицираат кожата пред потење, додека триклосанот го спречува создавањето на непријатна миризба, а на кожата и дава двоен ефект, свежина и пријатен мирис. Прочитај повеќе…

9221    Ролон машки 30мл

Дава сигурна заштита од потење и непријатен мирис во текот на 48 часа. Активните принципи од екстрактот на коприва ја дезинфицираат кожата пред потење, додека триклосанот го спречува создавањето на непријатна миризба, а на кожата и дава двоен ефект, свежина и пријатен мирис. Прочитај повеќе…

9305 Лосион за после бричење ,,For mеn“ 135мл

Лосионот е направен од посебно одбрани суровини: етил алкохол, екстракт од коприва, борна киселина, алантион, кремафор. Лосионот има антибактериски и дезинфекциони својства. Го корегира штетното влијание на бричењето, ја враќа маснотијата на лицето, со создавање на тенок слој на кожата. Прочитај повеќе…