9018 Мулти стронг гел, 500мл - 616 денари

СОСТАВ:

Содржи екстракт на босилек.

ДЕЈСТВО:

Благодарение на врвната формула целосно ги отстранува и најтврдокотрните дамки, дава блескав сјај на садовите, а при тоа ја штити нивната површина. Ефикасно ги отстранува остатоците од храната, лесно се плакне. Пакувањето од 500 мл овозможува поголем број миења со што се постигнува заштеда во домаќинството. 
 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  • се отстрануваат остатоците од храна од садовите
  • машината се полни според упатството од производителот
  • концентратот се става во соодветната преграда во зависност од тврдината на водата 
  • за мека вода 15 мл
  • за средна вода 20 мл
  • за тврда вода 25 мл

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.