9016 Сјај абразив, 600гр - 227 денари

СОСТАВ:

Средството е антибактериско и не содржи алкалии и фосфати.

ДЕЈСТВО:

Чисти и негува со благо триење.

Без гребнатинки отстранува маснотии, каменец, рѓа, нечистотија од предмети и површини од нерѓосувачки челик, керамика и порцелан (плочки, WC школки, лавабоа, кади…), емајл. Ја отстранува мувлата од сите површини

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Пред употреба производот да се протресе. Средството се  нанесува директно на површината со влажен сунгер или крпа и се протрива. Се плакне (садовите темелно да се исплакнат), и се суши со мека крпа.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.