9215 Крема за нега на коса Брилијантин, 150мл - 513 денари

СОСТАВ:

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Кремата е произведена по СПА принципи, ја враќа влажноста и еластичноста на косата. Во нејзиниот состав влегуваат посебно одбрани суровини, Д-пантенол и активни компоненти на коприва и невен.

ДЕЈСТВО:

Кремата е погодна за нега на коса со оглед на тоа дека надворешната фаза ја сочинува водата која ја враќа еластичноста на влакното. Масните компоненти на косата и даваат сјај и ги обвиткуваат влакната, додека емулгаторот овозможува влажнење на косата и лесно нанесување на препаратот. Кремата ја негува косата, и дава сјај и овозможува лесно чешлање. Со употреба на кремата косата станува сјајна, убава и здрава.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Кремата се нанесува на сува коса, не ја лепи косата и лесно се плакне. Активните принципи: коприва, невен и Д-пантенол, заедно со масните материи, ја регенерираат оштетената коса, ја хранат и негуваат, делуваат на влакното, ја забрзуваат циркулацијата на крвта, со што се поттикнува развој на ќелиите и побрз раст на косата.