Концентрат за садови (9007) 500мл - 566 денари, (9017) 250мл - 317 денари

СОСТАВ:

Содржи екстракт на босилек и глицерин.

ДЕЈСТВО:

Заради екстрактот на босилек и глицерин многу добро делува на рацете, така што лицата со многу чувствителна кожа можат да го употребуваат без заштитни ракавици. Одмастува и во потполно ладна вода, дезинфицира и на садовите им дава висок сјај. Не остава дамки на стаклото и приборот за јадење, па нема потреба од нивно бришење. Со употреба на ова средство се одмастуваат и одводните цевки, со што нивното чистење е сведено на минимум. Успешно ја смирува егземата и псоријазата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Концентратот се употребува разблажен во однос 1:8 до 1:10. Заменува 4,5-5,5 литри квалитетна течност за миење садови, со што се постигнува голема заштеда во домаќинството.

ЗАБЕЛЕЖУВАЊА ОД МРЕЖАТА НА ПОТРОШУВАЧИ:

  • Потполно е безопасен доколку случајно дојде некоја капка во дигестивниот трак. Тоа често се случува доколку концентратот во потполност не се исплакне од садовите, а познато е дека за да бидат садовите убаво исплакнати треба да се плакнат барем 15 минути. А кој има денес време за тоа? Затоа ако ви е важно здравјето на вашето семејство и пред се на вашите деца, користете безбеден сјај кој во исто време е и многу економичен

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.