9005 Омекнувач за облека, 500мл - 378 денари

СОСТАВ:

Содржи екстракт на босилек и мирис на јоргован.

ДЕЈСТВО:

На облеката и ја дава потребната мекост и долготрајна свежина. Го намалува статичкиот електрицитет, туткањето и значително го олеснува пеглањето. По перењето облеката долго време го задржува пријатниот мирис. Ја зголемува моќта на впивање и го продолжува векот на траење на облеката.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Кај машинско перење се ставаат 2-3 капачиња омекнувач. Кај рачно перење дозата се одредува врз основа на количината на водата.

ЗАБЕЛЕЖУВАЊА ОД МРЕЖАТА НА ПОТРОШУВАЧИ:

  • По употреба на омекнувачот, се олеснува пеглањето на облеката од памук и лен, додека фините ткаенини не мора да се пеглаат.
  • Не предизвикува алергиски реакции ниту кај бебињата.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.