9214 Лак за коса, 225мл - 657 денари

СОСТАВ:

Еко лак за коса со билни екстракти на бреза и коприва. Лакот не содржи туткал.

Екстрактот на бреза (Betulae Folium) делува антибактериски, ја негува и ја штити косата и кожата на главата.

Екстрактот на коприва (Urtica dioica), го зајакнува коренот на косата и спречува опаѓање на косата. Успешно ја формира косата во саканите облици.

ДЕЈСТВО:

Ја негува косата давајќи и природен сјај и здрав изглед. Активните компоненти поволно влијаат на коренот на косата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Лакот рамномерно се прска на веќе формирана фризура. Со употреба на лакот за коса, фризурата долго време го задржува саканиот облик.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.