9401 Мелем против потење на нозе, 150мл - 861 денари

СОСТАВ:

Содржи екстракт на босилек и витамини.

Босилекот (Basilicum Ocimum) делува антибактериски и спречува развој на микроорганизми.

Со витамините има задача да ја негува кожата додека специјалната формула на алуминиум, силициумова и борна киселина делува така што во мала мера го намалува потењето и во исто време ги убива бактериите.

ДЕЈСТВО:

На многу ефикасен начин се спречува размножување на бактерии и габички на површината на кожата на нозете.

На тој начин не доаѓа до разложување на потта што директно го елиминира непријатниот мирис на нозете. Мелемот не ја пореметува природната секреција на нозете туку го неутрализира непријатниот мирис, што и дава свежина на кожата на нозете. Мелемот го отстранува непријатниот мирис на нозете, односно нуспродуктите од неговото распаѓање.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

На претходно измиени нозе со антибактериски сапун се прска мелем против потење на нозе. За да се постигне очекуваниот ефект, постапката треба да се повторува 15 дена во континуитет. Се прави пауза од неколку дена, после што постапката се повторува.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.