9121 Гентлемен со невен и алантоин, 250мл - 453 денари

СОСТАВ:

Содржи екстракт на невен и алантоин, хијалуронска киселина, и други активни материи кои делуваат на кожата и косата и по употребата стануваат совршено хидрирани, миризливи и негувани.

  • Гелот за туширање содржи хијалуронска киселина која делува регенеративно, ја негува кожата и ја омекнува косата. Исто така има благ кондиционирачки ефект.
  • Алантоинот како активна материја помага во создавање на нови ќелии на кожата, ја поттикнува циркулацијата и ја обновува кожата на главата.
  • Склопот за благи материи, кондиционер, екстракти на невен и алантоин влијае на мекост и заштита на кожата.
  • Екстрактот на невен влијае на коренот на влакното, го поттикнува растот и не ја суши косата.

ДЕЈСТВО:

3 во 1 гел за туширање. Идеална комбинација за секојдневна употреба. Мирисна формула која дава долготрајно чувство на чистота и свежина во текот на целиот ден. Гелот за туширање 3 во 1 се употребува за миење на косата, на лицето и на целото тело.

Богат е со материи кои поттикнуваат зајакнување на заштитната функција на кожата, а благодарение на присуството на благи агенси косата станува мека и сјајна.

Активните материи од екстрактите на невен и алантоин делуваат на кожата и истата по употребата станува совршено хидрирана, миризлива и негувана.

Се употребува за сите типови на кожа и коса.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Се користи при туширање/капење, за хигиена на целото тело, вклучувајќи ја и косата. Може да се користи секојдневно.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.