9117 Еколошка ракавица за отстранување на шминка, 453 денари

Еколошката ракавица за отстранување на шминка ја чисти кожата на лицето на едноставен, ефикасен и природен начин. Темелно и брзо ја отстранува шминката и нечистотиите од лицето, го масира лицето и ја подготвува кожата за понатамошен третман. Со употреба на еко ракавицата кожата е безбедна, здрава и се успорува процесот на стареење. Не иритира, па затоа таа е погодна и за чувствителна кожа.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Ракавицата се навлажнува со чиста топла вода и со благи, кружни движења се отстранува шминката и нечистотијата од лицето.

ОДРЖУВАЊЕ:

По употреба, ракавицата се пере со детергент во млака вода, се остава да се исуши и се враќа во кутијата. По ова ракавицата е подготвена за повторна употреба.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.