9113 Детски шампон купка, 250мл - 272 денари

СОСТАВ:

Содржи природни активни материи и екстракт на камилица.

ДЕЈСТВО:

Екстрактот на камилица (Chamomilla Matricaria) делува против воспалително, смирувачки и антибактериски на кожата.

Детскиот шампон – купка е направен со идеална комбинација на екстрактот на камилица и внимателно одбрани природни активни материи кои овозможуваат ефикасно капење со благотворно делување на кожата и косата. pH вредноста е приспособена на кожата, со што во потполност е заштитена нејзината природна обвивка и кожата станува чиста и нежна без воспаление, сушење и лупење. Косата добива здрав, негуван и сјаен изглед.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Се користи за капење на детето, доволно е 1 дневно, може да се мие и косата бидејќи е 2 во 1 и купка и шампон. Се става малку, не ги иритира очите и кожата. Одлична купка за деца склони кон алергии.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.