9219 Дневна крема со сребрена вода и екстракт на невен, 100мл - 1020 денари

СОСТАВ:

Масните материи од маслената фаза и екстрактот на невен создаваат комплекси, кои на кожата оставаат невидлив филм кој ја храни и ја прави исклучително мека, додека водените супстанции со активните принципи продираат длабоко и предизвикуваат зголемена циркулација – побрзо обновување на ќелиите. Во оваа крема е вградена сребрена вода која ја прави уште поефикасна во својата задача.

Среброто е вградено во облик на најситни честички околу 0.001 микрон, кои пливаат во водата градејќи колоидно сребро, кое има исклучително дезинфекционо и благотворно дејство на кожата.

ДЕЈСТВО:

Со секојдневна употреба покрај нега овозможува отстранување на акни, гнојни чепови, мозолчиња и егземи. Кремата ја храни и ја хидрира кожата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Вака конципирана кремата е наменета за сите возрасти и типови на кожа, а посебно кај оние кај кои дехидратацијата има предизвикано дегенеративни промени, кои се гледаат во губењето на способноста на кожните колоиди да ја врзуваат и трајно да ја задржат водата во неа. Според тоа кремата има терапевтска примена.

Со употреба кoжата станува негувана и здрава.

Прочитајте повеќе за бенефитите на сребрената вода на следниот линк

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.