9203 Галант крема, 100мл - 519 денари

СОСТАВ:

Безбојна крема, со мирис на јасмин, содржи парафин, ланолин, вазелин, ги негува и ги штити сите предмети од природна и вештачка кожа.

ДЕЈСТВО:

  • На кожата и дава исклучителен сјај
  • ја омекнува

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Со памучна крпа се нанесува тенок слој од кремата, се остава да делува и се пребришува со сува крпа. Заменува околу 40 кутии од стандардна крема за обувки. За заштита на обувките од влага доволно е едно мачкање во текот на неделата. Зимските јакни напролет да се намачкаат со кремата и да се остават, а наесен, кога ќе Ви бидат потребни, доволно е само да се пребришат и веќе се сјајни и чисти.

ЗАБЕЛЕЖУВАЊА ОД МРЕЖАТА НА ПОТРОШУВАЧИ:

  • Доколку крпата со која се нанесува кремата, преку ноќ се остави во обувките (патики, чевли, чизми), се неутрализира непријатната миризба и бактериите.
  • Со кремата повремено може да се намачкаат петиците, лактите и на тој начин се спречува создавање на задебелувања, постоечките се отстрануваат, а петиците и лактите стануваат меки и еластични.
  • Кремата може да се употребува за ублажување на старечки пеѓи, се употребува како лабело.

Доколку имате прашање во врска со производот, или сакате да го нарачате, пополнете ја формата  

со оставање на вашата е-пошта се согласувате повремено да добивате известувања од Лимес MK
ако нарачувате производ, ве молиме доколку сакате побрза комуникација, оставете телефонски број во порака (не е задолжително, оставате по ваша желба и ќе биде искористен за комуникација поврзана исклучиво со лимес производите). Доколку порачате производ, ќе ве исконтактира член на Лимес од мрежата на тим лидерот Билјана Анчевска за да се договорите околу начинот на достава.